Discord “Hesabın devre dışı bırakıldı.” Uyarısı ve çözümü


Öncelikle bu hata discord’un kullanım şartlarına uymadığınız ve bir takım koyduğu topluluk kurallarını siz veya katıldığınız bir topluluğun ihlal etmesi veya çok fazla reportlanmanız sonucu discord’un koyduğu bir giriş engelidir. Kısacası süresiz banlanıyorsunuz. Bu şartlar içerisinde en önem verdikleri kesinlikle ırkçı veya argo kullanımı sonrasında raporlananlar. Şöyle birşey de var tabi bu seçeneklerin hiçbirini yapmamış da olabilirsiniz benim gibi yinede engellenmiş olabilirsiniz. Burada sizlere bu sayede hesabınızı açmayı göstereceğim diğer forumlarda bende araştırdım yapacak birşey yok diyorlar fakat birinci elden ben engellenmiş hesabımı açtırdım.
Burada şöyle birşey var fakat hesabınız gerçekten kanıtlarlakısıtlandıysa açtırma ihtimaliniz bir tık düşük ve bu süreç bende 1.5 hafta kadar sürdü. Öncelikle topluluğun yasaklama nedenleri;
 Bu seçeneklerden biri ihlal edilip de devre dışı bırakılmış da olabilirsiniz. Yapmanız gereken hesabı ne için kullandığınızı daha önce neler yaptığınızı güzelce aşşağıda vereceğim linkte “Yardım & Destek” kategorisi altında discord a göndermeniz.
Başvuru linki; https://support.discordapp.com/hc/tr/requests/new
Yedek başvuru linki; 
https://dis.gd/contact

Kanıt olarak kendi hesabımı da ekleyeyim;

(Son görsel hesabım açıldıktan sonraki görsel)
(Mail görselinde İngilizce anlamayan arkadaşlar için; Sorunun çözülmüş gibi. Eğer hala sorununçözülmediyse bu maili yanıtla gibisinden bir yazı mevcut.)


Yorumlar 2
Yxu
selam hesabım ne kadar devre dışı bırakıldı nasıl öğrenirim

Ahmet
Merhaba hesabım topluluk ilkeleri ihlal ettiğimi söylüyo devre dışı bırakıldı nasıl açtırabilirim

Ziyaretçi, yorum yapılsın mı?
İsim:*
E-Mail:


[not-allow-comm]
[/not-allow-comm]

Dikkat!

Aşağıdaki bağlantıdaki makaleye göz atın.

Site Kuralları ve Engellenme Sonrası
İstatistik
File engine/modules/zpstats.php not found.
Sıkça Sorulan Sorular
Video Trafiği
Etiketlere göre ara